Српски ратни ветерани - Зрењанин

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

СРПСКИХ РАТНИХ ВЕТЕРАНА ИЗ   ЗРЕЊАНИНА- ПЕРЛЕЗ ЗБОГ НЕПРИМЕРЕНИХ РАДЊИ АДВОКАТСКЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ СРЂАНА АЛЕКСИЋА ИЗ НИША-  (ПОДНОСИ ТУЖБЕ БЕЗ ОВЛАШЋЕЊА И ПРАВИ ШТЕТУ БОРЦИМА)
ОБАВЕШТАВАМ СВЕ УЧЕСНИКЕ РАТА 1999. ГОД. ДА АДВОКАТАСКА КАНЦЕЛАРИЈА СРЂАНА АЛЕКСИЋА ИЗ НИША НЕПРИМЕРЕНО ПОДНОСИ ТУЖБЕ ЗА УТВРЂЕЊЕ ДИСКРИМИНАЦИЈЕ КАО УЧЕСНИКА РАТА 1999. ГОД. НА ОСНОВУ ОВЛАШЋЕЊА КОЈЕ ЈЕ ДОБИО 2012.године и 2014 године А КОЈА ОВЛАШЋЕЊА СЕ ОДНОСЕ НА ПОДНОШЕЊЕ ТУЖБИ ЗА РАТНЕ ДНЕВНИЦЕ.
ИЗ НАПРЕД НАВЕДЕНОГ СЕ МОЖЕ ВИДЕТИ ДА АДВОКАТ СРЂАН АЛЕКСИЋ ИЗ НИША НЕМА ОВЛАШЋЕЊА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ТУЖБИ ЗА ДИСКРИМИНАЦИЈУ ПА СУДОВИ БЕЗ ОБЗИРА НА ТУ ЧИЊЕНИЦУ КОЈА ИМ  НИЈЕ У ЗНАЊУ ДОСТАВЉАЈУ УЧЕСНИЦИМА РАТА ТАКСЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ТУЖБЕ У ВИСИНИ ОД 1.900,00 ДИНАРА ИЛИ 2.500,00 ДИНАРА А АКО СЕ РАДИ О ДУПЛИМ ТУЖБАМА, ЗБОГ ЛИТИСПЕНДЕНЦИЈЕ, СУДОВИ ОДБАЦУЈУ ТЕ ТУЖБЕ УЗ ОБАВЕЗИВАЊЕ УЧЕСНИКА РАТА ДА ПЛАЋА ДОДАТНЕ СУДСКЕ ТАКСЕ.
НА ОВАЈ НАЧИН КАНЦЕЛАРИЈА АДВОКАТА СРЂАНА АЛЕКСИЋА ЧИНИ ШТЕТУ БОРЦИМА, УЧЕСНИЦИМА РАТА ИЗ 1999. ГОДИНЕ.
СУШТИНА ЈЕ ШТО АДВОКАТ СРЂАН  АЛЕКСИЋ НЕМА ОВЛАШЋЕЊА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ТУЖБИ ЗА УТВРЂЕЊЕ ДИСРИМИНАЦИЈЕ УЧЕСНИКА РАТА 1999. године И ПОДНОСИ ТУЖБЕ БЕЗ ТОГ ОВЛАШЋЕЊА, већ на основу других овлашћења из 2012. године и 2014 године  која се односе на тужбе за ратне дневнице.
Интересантно је да за 6 година адвокатска канцеларија Срђана Алексића није обавестила ни једног борца-учесника рата 1999. год., припадника Удружења српских  ратних ветерана Зрењанин- Перлез да је поднета тужба за ратне дневнице, нити је обавестио ни само  Удружење српских ратних ветерани Зрењанин- Перлез, па се основано поставља питање шта је та канцеларија радила за протеклих 6 година осим што сада проузрокује штету на име судских такси борцима.
ПОРЕД НАПРЕД НАВЕДЕНОГ, КАНЦЕЛАРИЈА АДВОКАТА СРЂАНА АЛЕКСИЋА ИЗ НИША, ДОСТАВЉА БОРЦИМА И ПРЕДРАЧУНЕ У КОЈИМА ЗАХТЕВА ОД БОРАЦА ДА ПЛАТЕ ТРОШАК САСТАВА ТУЖБЕ И ДРУГЕ ДАЖБИНЕ ИАКО ИХ БОРЦИ, УЧЕСНИЦИ РАТА ИЗ 1999. ГОД. НИСУ КОНКРЕТНО ОВЛАСТИЛИ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ТУЖБЕ ЗА УТВРЂЕЊЕ ДИСКРИМИНАЦИЈЕ КАО УЧЕСНИКА РАТА ИЗ 1999. ГОДИНЕ.
ЗАИНТЕРЕСОВАНИ УЧЕСНИЦИ РАТА ИЗ 1999. ГОД. КОЈИ СУ ПРИПАДНИЦИ УДРУЖЕЊА БОРАЦА ЗРЕЊАНИНА-ПЕРЛЕЗ И КОЈИ  ИМАЈУ ПРОБЛЕМЕ ОВЕ ВРСТЕ СА АДВОКАТСКОМ КАНЦЕЛАРИЈОМ СРЂАНА АЛЕКСИЋА ИЗ НИША НЕОПХОДНО ЈЕ ДА СЕ ПРИЈАВЕ УДРУЖЕЊУ СРПСКИХ РАТНИХ ВЕТЕРАНА ИЗ   ЗРЕЉАНИНА- ПЕРЛЕЗ, И ТО РАДИ ПРЕДУЗИМАЊА ОДРЕЂЕНИХ ПРАВНИХ РАДЊИ А У ЦИЉУ СПРЕЧАВАЊА НАСТАЈАЊА ШТЕТЕ ОВАКВИМ ПОНАШАЊЕМ АДВОКАТСКЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ СРЂАНА АЛЕСИЋА ИЗ НИША.
ЈАВИТИ СЕ НА ТЕЛЕФОН БРОЈ 064 168 38 79

У ПЕРЛЕЗУ, ДАНА 09.07.2018. ГОД.
ПРЕДСЕДНИК УДРУЖЕЊА
ЖЕЉКО ВУЈКОВИЋ

0
0
0
s2smodern